Lees in dit gratis e-book hoe je licentiebeheer automatiseert...

We delen je informatie niet

Waarom lukt het niet altijd om echt grip te hebben op software licentie uitgaven?

Waarom valt een "true up" toch altijd weer duurder uit en word je geconfronteerd met extra kosten na een software leveranciers audit?

Nog altijd een onderwerp waar veel om te doen is in veel organisaties: licentiebeheer en software asset management. Elke maand of kwartaal Excel lijstjes van software installaties en aanwezige licenties uitzoeken. Met elkaar vergelijken en rapporten van maken om het software licentie gebruik in de organisatie te kunnen verantwoorden.

Ontdekken hoe je in 4 stappen licentiebeheer en software asset management automatiseert?

Dit e-book is interessant voor jou als:

 

 • Je te maken hebt met licentiebeheer voor 250 of meer devices in je organisatie
 • Je geen inzicht en controle hebt over software licenties
 • Als je denkt dat licentiebeheer niet nodig is voor "Cloud" licenties
 • Wat je nu doet, je niet in de positie brengt waar je kan besparen op software, en je hierbij hulp kunt gebruiken

1/3 van het IT budget gaat op aan software, een investering die je goed wilt beheren

“We hebben betere controle over de inzet van onze software en licenties, waardoor we met een gerust gevoel en zekerheid de verlening van ons contract met Microsoft hebben kunnen realiseren."

Roy Bakker
Staedion

“Het was eenvoudig om aan te sluiten op onze huidige software discovery tool. Het stelt ons in staat om real-time software asset management rapportages te genereren, compliance te bewijzen en ongebruikte software te identificeren.”

Chris Schutter
Fugro

Vertrouw je op Excel sheets...

 • Elke maand of kwartaal weer Excel lijstjes updaten met nieuwe software installaties?
 • Handmatig software licenties administreren en twijfelen of je wel de juiste licentie regels toepast?
 • Hoge rekeningen van je software reseller voor licenties waarvan je eigenlijk niet zeker kan zeggen of ze wel gebruikt worden?
 • Licentie documenten uitprinten en in een kast bewaren?
 • Geen inzicht in de software licentie positie, waardoor je tijdens een software leveranciers audit met onvoorziene kosten wordt geconfronteerd?
 • Er achter komen dat je niet op tijd bent met de 'support renewal'?
 • Moeilijke vragen van de interne organisatie of accountant over het compliant zijn met software installaties en aanwezige licenties?

...of automatiseer je jouw licentiebeheer?

Het is onze missie om IT, Finance en Inkoop professionals te voorzien van relevante informatie, zodat ze geïnformeerde beslissingen kunnen nemen waarmee ze hun impact vergroten en zo bijdragen aan het verlagen van software uitgaven.

Heb jij het gevoel dat het beter kan en weet je niet hoe je dat kunt bereiken? Wil je graag controle over software installaties, aanwezige licenties, compliance, betere relaties met software leveranciers, tevreden eindgebruikers en resultaat ervaren? Wil je minder uitgeven aan software en meer budget overhouden?

Lees dan in dit gratis e-book hoe je licentiebeheer en software asset management in 4 stappen volledig automatiseert.

Licentiebeheer & Software Asset Management expert

Het is me een genoegen je dit gratis e-book aan te bieden. Ik hoop dat je er veel plezier aan beleeft en dat je er veel van leert. Ik zou het leuk vinden als je jouw bevindingen met me deelt. Thanks! Ed Kost