Infographic 11 redenen uitbesteden licentiebeheer en software asset management

In deze infographic delen we 11 redenen met je om licentiebeheer en software asset management uit te besteden. Heb je aanvullingen? We horen ze graag!
Licentiebeheer en software asset management_infographic

About The Author

Ed Kost

Hoi, ik ben Ed Kost en ben al meer dan 15 jaar actief in de wondere wereld van software licenties en software asset management. Op dit blog kun je informatie vinden over licentiebeheer, licentiemanagement en software asset management. Kijk ook even bij de E-books! Ed

1 Comment

 • Ed Kost

  Reply Reply 16/09/2016

  Nog een reden gevonden die weliswaar betrekking heeft op een nieuwe wet in de Verenigde Staten, maar waar in Nederland ook genoeg voedingsbodem voor is:

  De MEGABYTE, Act die verwacht van executive agency CIOs dat ze een software licensing policy ontwikkelen om zodoende uitgaven aan software bij te kunnen houden, ongebruikte licenties kunnen identificeren en duplicaten kunnen voorkomen.

  Dit alles ingegeven door onnodige software uitgaven en zo de belastingbetaler niet op te zadelen met onnodige kosten.

  Volgens de MEGABYTE Act moeten deze CIOs in staat zijn om te rapporteren op financiële besparingen of het voorkomen van kosten als uitkomst van het voeren van een software license management programma.

  http://m.nextgov.com/cio-briefing/2016/08/its-official-megabyte-act-signed-law/130391/

  BAM! Dit gaat volgens mij nog leuke gesprekken opleveren de komende tijd 😉

Leave A Response

* Denotes Required Field