over License-Reporter

Voor wie?

Voor IT, Finance en Inkoop professionals die willen beschikken over relevante informatie, zodat ze geïnformeerde beslissingen kunnen nemen over software gebruik en licenties, waarmee ze hun impact vergroten en zo bijdragen aan het verlagen van software uitgaven.

Over

License-Reporter is opgericht om organisaties te helpen het meeste uit software licenties te halen.

Veel organisaties die een software asset management tool hebben aangeschaft halen er vaak niet het maximale rendement uit, doordat het implementeren en bedienen van een SAM tool vaak moeilijker blijkt dan de marketing ervan doet voorkomen.

Vanuit de ervaring dat licentiemanagement en software asset management bijdraagt aan controle over en verlagen van de software uitgaven is License-Reporter ontstaan.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de intensieve samenwerking met en te werken met de techniek van License Dashboard, ondersteund door licentie consultants.

Het License Dashboard platform is "open" waardoor reeds in de organisatie aanwezige informatie verwerkt kan worden. Dit scheelt niet alleen implementatie tijd, maar ook kosten en snellere toegang tot informatie die de klant helpt om uitgaven aan software te verlagen.

Missie

Het is onze missie om organisaties die onderkennen dat licentiemanagement meer is dan het bijhouden van een Excel sheet of aanschaffen van een SAM tool te ondersteunen met de best beschikbare licentie management kennis en dienstverlening, om zo minder aan software te hoeven uitgeven.

Visie

Licentiemanagement en software asset management automatiseren gaat alleen als alle facetten in de organisatie kunnen worden ingevuld. Vaak is niet alle kennis en kunde in huis. Het gaat verder dan het bedienen van een SAM tool.

Omdat interpretatie van licentierechten vaak onderhevig is aan discussie, kan dit niet 100% geautomatiseerd worden. License-Reporter levert dan ook de mix van SAM tooling inclusief alle benodigde licentie kennis en expertise.

Voorbereid op software audits en grip op je software licenties

Licentiebeheer... BEGIN VANDAAG

#gripopsoftwareuitgaven

Partners

License Dashboard

License Dashboard provides a flexible software asset management Platform that is tailored to suit any organization’s needs. With experience in small businesses to large enterprises, License Dashboard provides managed services and on-premise solutions across the globe, ensuring customers remain not only compliant but in control of their IT assets.

Licentiemakelaar BV

LicenceBroker.eu en Licentiemakelaar.nl zijn onderdeel van Licentiemakelaar BV en is gespecialiseerd in advisering en bemiddeling bij de verkoop van niet meer gebruikte en/of overtollige Open, Select en Enterprise Licentie overeenkomsten van Microsoft. Wij werken samen met nationale- en internationale organisaties met het doel de hoogst mogelijke opbrengst voor uw niet meer gebruikte licenties te realiseren. Wij geloven in recycleren, ook waar het software/licenties betreft.

Solitee

Solitee is een fullservice leverancier van hardware en software voor grootzakelijke bedrijven en overheden. Solitee vervult een makelaarsfunctie op het gebied van IT-producten, -diensten en -kennis.