Tijdelijk Exclusief Webinar aanbod

Tijdelijk een geheel kosteloze software licentie inventarisatie (normaal €3500,-)

Maak je overtollige software licenties contant!

Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op.

Je kunt nog

Gebruik maken van deze aanbieding

Belangrijk om te weten bij de verkoop van overtollige software:

  • Van de producenten Microsoft, Oracle, Autodesk en Adobe, worden de meeste overtollige licenties verhandeld.
  • Microsoft kent drie verschillende type van licentieovereenkomsten die kunnen worden overgedragen (verkocht), dat zijn Open-, Select- en Enterprise licentieovereenkomsten.
  • Tot juli 2012 stelden een aantal software fabrikanten dat licenties niet doorverkocht konden worden. Sindsdien zijn fabrikanten echter rechtens gehouden hun medewerking hieraan te verlenen. Licentiemakelaar en haar partners werken strikt volgens de Europese wet- en regelgeving, vastgesteld en bevestigd door het Hof van Justitie van de Europese Unie in Juli 2012. Elke transactie waarbij Licentiemakelaar bemiddelt wordt conform deze richtlijnen uitgevoerd.
  • Let op, niet alle licenties zijn overdraagbaar. Voor Microsoft geldt dit bijvoorbeeld alleen voor de Open-, Select- en Enterprise-licenties, waarbij deze licenties bovendien ook nog aan een aantal specifieke eisen moeten voldoen.
  • Er is vooral veel vraag naar de laatste en voorlaatste versies van Microsoft Office. Maar ook Microsoft Server, SQL Server producten en Exchange producten worden veel gevraagd. Meer specifieke toepassingen komen ook in aanmerking zoals bijvoorbeeld Microsoft Visio en Microsoft Project.
  • License-Reporter helpt met inventariseren en werkt vervolgens samen met Licentiemakelaar die de rol, (zoals de naam al aangeeft) van makelaar vervult.
  • Licentiemakelaar werkt altijd op no-cure-no-pay basis. Als er geen opbrengst gerealiseerd kan worden, ontvangen zij niets. Zij ontvangen alleen commissie als er daadwerkelijk opbrengsten voor uw organisatie zijn gegenereerd. Het commissie-percentage wordt vooraf met u overeengekomen.

Unieke samenwerking

Vanuit License-Reporter bedienen we klanten met software asset management programma's. Met deze dienstverlening helpen we organisaties compliant te worden en blijven.

Zodra dat onder controle is, kunnen we met een druk op de knop overtollige licenties identificeren. Zo is de samenwerking met Licentiemakelaar tot stand gekomen.

Wij identificeren de overschotten en zij zijn gespecialiseerd in het te gelde maken van de software licentie overschotten. Een leuke en goede combi waarbij de klant direct profiteert.

Met dit webinar aanbod, willen we nieuwe klanten in de gelegenheid stellen om overtollige software licenties te gelde te maken. En wie weet worden de vrijgekomen financiële middelen ingezet voor een solide software asset management programma met alle bijkomende voordelen.

Een volledige inventarisatie waarbij software installaties worden afgezet tegen de aanwezige software licenties rekening houdend met alle relevante licentie regels.

We produceren de Effectieve Licentie Positie (ELP) en kunnen zo inzichtelijk maken welke licenties echt overtollig zijn.

De ideale quick win om bijvoorbeeld uw Software Asset Management programma te funden.

De financiële afhandeling kan vervolgens binnen 10 werkdagen geregeld zijn!

Ja, ik wil mijn overtollige software licenties te gelde maken!

Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op om te kijken hoe we je software licenties te gelde gaan maken.

privacy We delen je informatie niet